Milos Models

Milos Models

Makett Hírek - 2020.03.31

PF Riadó!

2020. március 31. - Milos Models

Milos Models - Makett hírek 2020.03.31
Eduard Mig-21PF

Sziasztok!

Itt van, megérkezett a következő gyöngyszem a Magyar MiG-21 sorba, a PF változat az Eduardtól!
Ráadásul nem is akármilyen örömhírrel szolgálhatok: Tartalmaz magyar festésmintát!

pf1.jpg

Eduard 70143 dobozgrafika

Az öntőkeret-bontásból kiderül, hogy az 1 éve kiadott - egyébként a piacon elérhető legjobb - MF készletből átemeltek ebbe is 2 keretet, amelyek közösek a két változatban, a többi keret pedig vadonatúj öntés.

A készlet ProfiPack Edition, ami annyit tesz, hogy a keretek mellé kapunk színes fotomaratást a beltérre, 5 féle festési mintát stencil-matricával és maszkot a kabinhoz és a kerekekhez.

Természetesen itt is várható feljavító-dömping, a gyanta kerekek (ez már létezik is) és a gyanta kiömlő - ami szintén létezik, mivel azonos a korábban kiadott PFM változatéval - mellett várható gyanta kabin, fegyverzet, stb. olyan jó Eduard módra.

A többi festésmintát még csak meg sem említeném, hiszen itt van nekünk ez:

pf2.jpg

A taszári 409-es festésmintáját Szekeres Gábor áldozatos kutatómunkája alapján készítette az Eduard, amiért nagy köszönet nekik! A mintát itt is Gunze színekben adják meg, biztos lesz, akik szerint nem helyesen, de erre vannak a különböző festési motívumok.
Hála Istennek a 409-es, bár már szétbontották, egy elég jól dokumentált darab. Még az is lehet, hogy én teflonszürkére  ALU SZÍNŰRE csinálom majd :)

pf5.jpg

mikojan-gurjevics-mig-21-409-2.jpg

pf6.jpg

Képek forrása: Avia-info.hu

Egy biztos, ez egy muszáj darab, úgyhogy kattogjanak a "KOSÁRBA" gombok, az MF építése után csak javasolni tudom mindenkinek!
Teljes építési útmutató és színminták ITT
Jelenleg az Eduard saját webshopjában a krízishelyzeti ára 4630Ft, ami nagyon jó, remélem a hazai boltok is hozzák majd ezt a szintet - és a készletet magát is, dögivel :)

Üdv

Milos

A bejegyzés trackback címe:

https://milosmodels.blog.hu/api/trackback/id/tr4215575738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása